24 volt goed verzekert van licht !    

WA Verlichting is een onderneming met een frisse nieuwe visie op tuinverlichting. Deze visie is ontstaan door naar de markt te luisteren en hier is de unieke waardepropositie van WA Verlichting op gebaseerd: hoogwaardige kwaliteit voor acceptabele prijzen met een hoge functionaliteit. 

LED Tuinverlichting van WA Verlichting biedt vele voordelen:

  • meest zuinige LED Tuinverlichting van Nederland
  • prachtig ontworpen LED Tuinverlichting armaturen
  • beste prijs kwaliteitsverhouding met 5 jaar volledige garantie
  • snel en eenvoudig installeren met het unieke Quick Connect installatiesysteem
  • ook schemerschakelaars en tijdschakelaars zijn eenvoudig te installeren

Garantie 

Met 5 jaar volledige garantie op de producten bij WA Verlichting B.V. bent je zeker dat je nog lang kunt genieten van uw LED Tuinverlichting. Met het assortiment van WA Verlichting B.V. is iederidee voor tuinverlichting realiseerbaar. Door het unieke Quick Connect systeem van Suslight is het nooit zo eenvoudig geweest om snel en eenvoudig de installatie te verwezenlijken. Daarnaast biedt het Quick Connect systeem ook een uniek voordeel: schemerschakelaars of tijdschakelaars zijn eveneens stekkerbaar! Dit betekent geen lastige en tijdrovende werkzaamheden voor het installeren van een tijd- of schemerschakelaar. Doordat het systeem volledig stekkerbaar is kunnen er eenvoudig groepen gemaakt worden, dit betekent dat het licht alleen brand waar en wanneer je dat wilt, zonder ingewikkelde programma's en dergelijke.

11222014 370583006471561 2353410093100602398 nWA-Verlichting-Demokoffer11257838 370583009804894 8306800587175292745 n

Webblog

  • 28-02-2018 De lente gloort!

    De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik de eerste narcis, krokus en sneeuwklokje al gespot heb.Hoe langer de koude in ons land blijft, hoe korter het voorjaarsseizoen. En hoe meer uren ik moet maken om veel tuinliefhebbers weer een goed geluksgevoel te geven. LEES MEER.....

Populaire verlichting

Stalamp-minimal
Terras- Leeslamp Minimal

Stabiele lamp voor de buitentafel

€ 420,00

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.