2015 12 01 18.12.28

Bij dat grasveld begon het!

In 1997, ik was toen 29, heb ik een radicale omwenteling gemaakt naar het realiseren van mijn wens; namelijk zelfstandig hovenier worden.Met als specialisme het ontwerpen van tuinen.

De aanzet was op mijn 13e toen ik van mijn ouders iedere week het grasveld moest maaien en de kanten moest bijknippen met een handschaar. Ohh! Wat kreeg ik daar een hekel aan, maar geloof het of niet opeens vond ik het leuk en begon ik me te verdiepen in de hele materie.Kweken van stekjes van coniferen en het zaaien van 1 jarigen in een boterkuipje.

Steeds duidelijker kreeg ik een beeld om in de groensector werkzaam te zijn.Via de basisschool in Deurne naar de L.T.S L.A.S en M.Tu.S in Venlo.Bij deze laatste opleiding zaten 2 mooie stages in Groot Brittannië en West Duitsland als medewerker van een hoveniersbedrijf.

Na mijn dienstplicht in Noord Duitsland ben ik gaan werken bij verschillende hoveniers bedrijven waarmee de basis werd gelegd om voor mezelf te beginnen.

Nu vele studies en ervaring rijker heb wederom het roer omgegooid om me sinds 2013 me meer gaan te verdiepen in het onderhouden van tuinen en tuinverlichting om iedereen de schoonheid van de nacht te laten ervaren.

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...