ontwerpEen combinatie van tuin en licht

Als hovenier in een dop ben ik in Deurne (NB) als eenmanszaak in december 1997 gestart onder de naam Van Bree Tuintechniek. Als 13 jarige werd ik al gevoed met dit groenvirus om in dit vak met passie uit te voeren. Inmiddels volledig gespecialiseerd en gediplomeerd op MBO niveau en vele cursussen verder heb ik het aanleg en onderhoud van tuinen met veel passie gedaan.Vooral het ontwerpen van tuinen is altijd mijn kind geweest.De sfeervolle ontworpen tuinen kenmerkten zich door kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze materialen.Het is mooi om te zien dat vele tuinen rondom Deurne zo erbij liggen zoals ik deze ook bedacht hadden.

Tuinonderhoud

Door de jaren heen bemerkte ik dat ouderen zich vitaler voelen als zij hun tuin bij kunnen houden. Door gezondheid of andere omstandigheden kan dit moeilijker worden.Het onderhoud van de tuin wordt dan een last.Om toch plezier van een tuin te ervaren van alles wat er groeit en bloeit is het mogelijk om voor hulp te vragen.

Mijn dienst bestaat uit een complete hulp in de tuin.
Op de site www.vanbreetuinen.nl lees je daar alles over.

Mocht je daarover vragen hebben dan verneem ik dit graag.

Sinds 2013 heb ik mijn bedrijfsnaam gewijzigd in Light2C en mijn kennis en kunde verlegd naar advies - aanleg en verkoop van 12V, 24V, 230V tuinverlichting in het midden en hoog segment. 

  • Met een goed opgezette lichtplan - en of aanleg kijk je meer met detail naar je tuinkamer zoals je naar een schilderij kijkt.

    Door een combinatie te maken met tuin en licht bemerk ik dat tuinverlichting meer met je doet als je ervaren hebt wat de juiste groenbalans is.Want even reeel; het meeste van de tijd bekijken wij onze tuin vanuit het huis het is natuurlijk mooi als je dat verlengen en dus ook 's avonds je tuin kunt overzien.Daarbij gaat het niet om het plaatsen van mooie armaturen maar om het effect dat je wilt bereiken in de tuin.Het is dus van belang om een goed lichtplan te kunnen maken.Het geeft je een ander kijk op de groene ruimte om je heen.

    Overdag zie je veel maar geeft je geen prikkel, geen bewustwording van je omgeving.

    Voor actuele informatie en veel meer foto's en video's kijk je op mijn Facebookpagina. Ook als je geen Facebook heeft.

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...