children 1385432 340Hoe ging het ook weer!

Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente...
Ook voor de hovenier die zijn dubbele kleding uittrekt is het een seizoen waarin het leven weer op gang komt.

Men is weer positief over de toekomst.
Wat brengt het me allemaal?

En met vele trekken we de tuin weer in voor de grote schoonmaakbeurt.

Vragen als... Hoe moet ik deze plant snoeien, welke voeding moet het gras hebben.Heerlijk weer buiten zitten en wel zo lang mogelijk.Liefst nog met een kachel tegen de gevel.

Maar als het donker wordt gaan we naar binnen. Achter het raam nog even nagenieten. Teminste als je tuin voorzien is van enige verlichting.Het kijkt zo moeilijk in het donker. Zonde vertel ik je. Wat je mist is het leven dat zich ontluikt. Nu vooral.

Passie

Deze maanden staan voor me al 30 jaar als de meest mooiste maanden.De natuur enigszins naar je hand zetten en anderen laten mee genieten van je passie.

Maanden waarbij de ene tuinbeurs de ander opvolgt en je alleman wilt benaderen.Zo ook de 50 plus beurs in Helmond. Al na de inschrijving worden er door me plannen gemaakt en uitgewerkt.Hoe presenteer ik me, uit de vele jaren ervaring die ik opgedaan heb op beurzen creëer je je eigen stijl en meet je dit aan de opdrachten die daardoor zijn binnen gekomen.

In de loods is er gezaagd, geboord en gefreesd om het een en ander duidelijk te maken. Ideeën komen voorbij om een foto op de achterkant van een wand te plaatsen.

lawn mower 938555 340Daar tussen door gaat het echte handwerk gewoon door.Tuinen krijgen door me een make-over. Er wordt gesnoeid, gespit, gefreesd, gemaaid en bemest e.d.Hout splinters vliegen in het rond.Machines brommen. Netjes worden vragen beantwoord en altijd wordt er weer tijd gemaakt voor een praatje.

En in de avond worden regelmatig afspraken gemaakt voor het demonstreren van tuinverlichting. Zo worden 2 werelden met elkaar verbonden, de dag en de nacht. 

Nieuwe produkten

Binnen het assortiment van het zeer zuinige 24Volt tuinverlichting zijn er mooie lampen bijgekomen.Lampen voor aan een gevel of als lichtstaanders.Alle eenvoudig aan te sluiten met een T koppelstuk.

Houten Solar verlichting voor langs een oprit of een parkeerplaats.Menig een heeft een plak gevonden op een recratiepark en camping.

 

DSC01362Demonstratie opstelling


Ik heb uit de beste led buitenverlichting leveranciers uit Nederland een set demonstratie koffers samengesteld. Mocht je belangstelling gekregen hebben wat buitenverlichting voor je kan betekenen. Misschien wil je meer veiligheid, sfeer of wil je je bedrijfspand of objecten in je tuin in de schijnwerpers te zetten.Of zit je met een vraag over je tuin.

In deze koffers zitten muurlampen, onderwaterlampen, tuinspots, led balken, grondspots en staande lampen in het 12V, 24V en Solar assortiment. Met deze buitenlampen kan ik je een indruk geven wat de mogelijkheden zijn. De buitenverlichting set laat ik enkele dagen staan zodat je een indruk krijgt wat licht met je doet. Na enkele dagen neem ik contact met je met de vraag hoe het bevallen is. De rest vertel ik je als ik een afspraak met je mag maken.

En sinds dit jaar ook verhuur van tuinverlichting, denk aan feestjes, BBQ avonden, of een opening van een pand.

 

Light2C algarveMaak er iets moois van.

Tot de volgende keer!

 

Libor van Bree

Light2C Tuinverlichting 'Emotie in Licht en Groen'

 

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...