Je bent gepensioneerd en je hebt een mooie tuin.

Je hebt nu meer tijd ter beschikking en ervaart dat we voor dagelijkse dingen meer rust gunnen.Als we ons open stellen voor de natuur om ons heen zien we veel meer en ervaren de wisselingen van de seizoenen.

Door de jaren heen bemerk ik als erkend hovenier dat ouderen graag fysiek bezig zijn.Nu komt het voor dat je daar veel moeite voor moet doen.Je durft geen familie te vragen, je weet niemand die dat voor je kan verzorgen of je naasten zitten moeilijk met de tijd.Het langer thuis wonen is mogelijk als ook de tuin er netjes uit blijft zien.
De oplossing kan zijn dat ik voor je deze tuinwerkzaamheden deels of helemaal van je over neem.

Voor wie!

Deze dienstverlening is voor alle senioren en/of gehandicapten die zelfstandig wonen in de regio Deurne (Zuid- Oost Brabant) en omgeving en door fysieke beperkingen zelf niet het grote tuinonderhoud kunnen onderhouden.

 

Over welke tuinwerkzaamheden hebben we het dan?

 • Onkruid wieden
 • Bloemperken schoffelen en aanharken
 • Bemesten
 • Blad ruimen
 • Vijver onderhoud
 • Groenafval afvoeren
 • Snoeien van bomen, heesters, vaste planten e.d.
 • Overige klein groenonderhoud
 • Grasmaaien en verdere gazonverzorging
 • Aanplant van groen.

 

Hoe vaak?

De tuinwerkzaamheden kunnen eenmalig, iedere maand of kwartaal plaats vinden.Dit kan afgestemd worden op je eisen en tijdbestek.Dit alles wordt netjes vast gelegd in een duidelijke offerte.

Kosten

De kosten voor deze genoemde tuinwerkzaamheden bedragen € 45,00 inclusief BTW per uur.

imagesDit is inbegrepen:

 • Klein motorgereedschappen
 • Accugereedschappen.

Niet inbegrepen zijn:

 • De stortkosten van afval waaronder groen en overige afvalstoffen

 

Na goedkeuring volgt binnen een paar werkdagen een factuur.Hierop staat nogmaals vermeld wat er is gebeurd en eventueel welke producten en machines er zijn gebruikt.

Mocht er iets onduidelijk zijn dan verneem ik dit graag. Ik sta je graag te woord via 0493 - 764000 of 06 - 22542374 op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

 • Pepernoten

  Heb je ze al gezien? De eerste pepernoten liggen al in de schappen. Dat zijn samen met het eerder donker de eerste tekenen van de komende herfst/winter. Rondom ons tekent de natuur een schilderij i...