LEDSTRIPS VOOR BUITEN

Bespaar en verfraai eens de strakke lijnen in je tuin met leds trips voor buiten

 

light2c ledstrip 3

SPOEDIG ONLINE

Led strips winnen steeds meer aan populariteit vanwege de vele toepassingsmogelijkheden. Met traditionele lampen waren de mogelijkheden beperkt, bovendien zijn deze energieverspillend. Met de komst van led strips zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt te noemen en bovendien zeer zuinig.Accentueer je bestrating, zitkuil of je vijverrand met ledstrips voor buiten.Gegarandeerd dat je blik daar op valt.Eenvoudig zelf aan te leggen.

In dit assortiment zijn er meerdere soorten voorhanden. Een aantal eigenschappen zijn belangrijk bij het maken van de juiste keuze. De led strips worden in 2 hoofdcategorieën ingedeeld.

- Enkelkleurige led strip, zoals warm witte led strip, koud witte led strip of een strip in een andere kleur.Ook leverbaar met een afstandsbediening.

- Multicolor led strips. Bij deze led strips is het mogelijk om de led strip in verschillende kleuren te zetten.Eventueel met een afstandsbediening.

Onze tuinverlichting led strips worden allen geleverd met een standaard IP67 bescherming. Hiervoor is de led strip voorzien van een speciale coating. Tevens wordt er een losse montageset meegeleverd om ook alle aansluitingen waterdicht te maken. Ondanks de IP67 toekenning raad ik het af led strips onder water te plaatsen.

Een andere mogelijkheid om je led strip te plaatsen is om de led strip in een led profiel te plaatsen. Je kunt dan een led strips met IP65 bescherming gebruiken. Dit kan uitstekend onder overkappingen en veranda’s, maar kan niet gebruikt worden wanneer de led verlichting buiten in direct contact met water kan komen. Daarvoor kies je een led strip met IP67 bescherming om in een profiel te plaatsen.

Iets wat vaak vergeten wordt, is de apparatuur waarop de led strips wordt aangesloten. Dit betreft de adapter voor de stroomvoorziening en vaak ook een dimmer/controller (ontvanger van de afstandsbediening) om de led strip (draadloos) mee in te kunnen stellen. Deze producten moeten droog worden geplaatst. Dit wordt meestal gedaan in een schuur of er worden kabels gelegd naar de woning. Tegenwoordig hebben we hiervoor ook een speciale, waterdichte behuizing: de Dribox. Hierin kan de apparatuur veilig buiten, droog worden geplaatst.

  • Met garantie van 3-5 jaar   
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie 
  • Snel iets vragen 06-22542374
  • Expert in 12 en 24V tuinverlichting
  • Vrijblijvende DEMO binnen een straal van 30Km
  • Beleef, geniet en ervaar garantie

 

 

betaalmethodes

Hardlopers

smooz-tube-rechargeable-table-light-multi-colour-multifunction
Tube RGB sfeerlamp met accu

Tafellamp oplaadbaar RGB

€ 26,20
can, RGB, mobiele muziek lamp, oplaadbare tafellamp
SMOOZ Can

Deze compacte oplaadbare tafellamp is voorzien van een LED RGB lamp met bluetooth speaker.

€ 33,34
smooz-egg-rechargeable-table-light-mulitcolour-multifunction
Egg RGB sfeerlamp met accu

RGB tafellamp met accu en afstandsbediening

€ 26,20

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen. LightPro wordt veelal gebruikt door hoveniers en bouwbedrijven.

Nieuwsgierig wat dit systeem is.Bekijk de video en overtuig je zelf. Prijzen zijn op te vragen via info@light2c.nl

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.