geometry 155184 340Waarom Light2C Tuinstudio?


Een idee omzetten naar werkelijkheid? Mensen aanzetten tot actie in hun tuin of hoe je noemen wilt.De afgelopen 30 jaar als hovenier zijn er talloze situaties geweest waarbij ik veel voldoening haal om te zien hoe men zich verbaast en verwonderd wat de mogelijkheden zijn.

Al vroeg in de kindertijd was een leeg vel papier snel gevuld met lijnen en kleuren, dat dit zou uitmonden met een passie voor tuinen was bijna voorbestemd.Mijn ouders namen me mee naar verschillende landen met hun culturen, vormen en kleuren.Je leert kijken waarom men dat zo bedacht heeft.En hoe kan ik dit omzetten in een tuin.

De basis denk ik was daar al gelegd.Tijdens mijn verdere studie in het binnen - en buitenland ontwikkelde ik een eigen patroon voor het ontwerpen van ruimtes.Maar in de praktijk brengen, ja dat is een andere verhaal.Doordat ik daarna ruim 30 jaar in Deurne en de verre omgeving deze ruimtes mocht omtoveren in een daadwerkelijke functionele en feeërieke groene ruimte speelt een grote rol. Met het doel om je een beleving en een glimlach te creëren.

tuinvoorbeelden 2014 20140617 1203068510 

aanleg tuinen 1997 tot heden 20140909 1057275389 aanleg tuinen 1997 tot heden 20140909 1081330618

 

Een goed begin start bij een goed idee  

MEER IDEEEN

Libor van BreeGARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...