Houd de kosten in de hand

Je zoekt begeleiding en advisering hoe je je tuin in optimale conditie wilt houden zodat je er gelukkig van wordt.Daarvoor is het eenvoudig om Light2C tuincoaching in te schakelen.Puur op uurbasis, zo dat de kosten beperkt blijven.

Begeleiding
Ik ondersteun je met werkzaamheden en kennis, zo dat de voorgenomen tuinwerkzaamheden voltooid worden.

Advisering
Hoe onderhoud ik het beste mijn grasmat, wanneer moet ik lavendel snoeien of welke planten groeien hier het beste. Voor dat soort vragen en nog 1000 andere kun je bij me terecht.

Hoe! gewoon
Een kwestie om het contactformulier in te vullen op de website en deze te verzenden

Ik neem daarop spoedig contact met je op om het een en ander af te stemmen.

 

DSC01236DSC 2034 5 6 7 820150507 213601 RichtoneHDRGARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...