Hoe moet ik dat dan doen?

Omdat na een periode van tijd, behoeftes anders zijn geworden, je smaak is veranderd of je wilt een andere beleving.De tuin blijft een groot vraagteken! Je vindt het moeilijk, het vormt steeds meer een struikelblok met het plannen en het uitvoeren daarvan. Herken je dit!

De oplossing die ik je aandragen is het volgende.

Naar gelang je wensen vormen we samen een tuinwerkplan.Hierop staat vermeld wie, wat, waar en hoe alles tot stand komt.Sommige handelingen kun je zelf uitvoeren, andere worden vakkundig voltooid.

Met als einddoel dat jouw tuin weer aantrekkelijk wordt en weer jaren meegaat aan je behoeftes.

Heb ik je interesse gewekt, schroom dan niet om geheel vrijblijvend een afspraak te maken via het contactformulier.Ik neem daarna spoedig contact met je op om het een en ander af te stemmen.

 

IMG 20170918 150730IMG 20170918 150739IMG 20170918 150825

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...