wandlamp,24v, zwarte wandlamp, warm wit licht, duurzame led wandlamp zwart,Sus square black 4W warm witte wandlamp
IMG-20160705-WA0003
IMG-20160705-WA0006

​Sus Square Black 24V

Beschrijving

Veiligheid bij de voordeur

In de avond kom je thuis en de omgeving van je voordeur is donker waardoor je je onzeker voelt.Een oplossing zou zijn een energie zuinige en duurzame wandlamp dat je rechtstreeks kunt aansluiten op een gevel aan een 24V kabel.Door de strakke vormegving geeft deze led wandlamp een unieke lichtopbrengst aan de gevel.De Sus Square wandlamp schijnt zowel naar boven als naar beneden.Daardoor heb je geen verblinding.Het materiaal bestaat uit gecoat aluminium en hoge kwaliteit led van cree.Bij deze lamp hoort een 24V transformator en 24V stroomkabel met plug en play.

Voordeel: Eenvoudige installatie
Groot en heldere lichtopbrengst
Compacte vorm

Nadeel: Kleine RVS schroeven

Suslight werkt op 24V Veilige Laagspanning, net zo veilig als 12V maar 24V is stabieler en energiezuiniger!

Hardlopers

can, RGB, mobiele muziek lamp, oplaadbare tafellamp
SMOOZ Can

Deze compacte oplaadbare tafellamp is voorzien van een LED RGB lamp met bluetooth speaker.

€ 32,50
christmas-fairy-light-linea-bundle7
Linea basisset warm wit kerstverlichting

Met trafo en led snoer kerstverlichting

€ 21,95

Webblog

  • 05-12-2017 Tuin missers

    Tuin missers

    De werkdagen in de tuin worden buiten korter.Daarom ben ik in de pen geklommen om je tuin situaties te beschrijven die me als hovenier- tuinontwerper en tuinverlichtings deskundige het afgelopen jaar naar voren zijn gekomen bij het werken in de tuinen.Kortom leesvoer om je te behoeden voor fouten in je tuin. Lees meer...  

Betaal met webshop

 ppp
 

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.