8db24c09b54e02bf815ec0394e5683027

Sus Square White - 230V 4.0Watt

Beschrijving

Modern witte gecoate wandarmatuur in 230V

De witte LED wandlamp Sus Square is een mooie aanvulling op een strakke tuin. De Sus Square kun je eenvoudig zelf installeren aan een 24V transformator en 24V stroomkabel.Eenmaal aangesloten schijnt deze met een warm witte lichtbundel zowel naar boven als naar beneden, hierdoor ontstaat er een prachtig ruimtelijk gevoel op de plek waar de Sus Square wordt geplaatst.Ideaal voor op een gevel of hoge tuinmuur en zelfs tegen een strakke schutting misstaat deze niet. De Sus Square biedt zelfs de mogelijkheid om de straalhoek aan te passen!

Door de strakke vormgeving en het unieke lichtbeeld zonder verblinding krijgt je gevel zowel ’s avonds als overdag een extra dimensie.

Voordeel:

  • Eenvoudig zelf monteren
  • Past mooi bij strakke vormgegeven woningen
  • Onopvallend tegen witte muren

Nadeel:

  • Kleine RVS schroeven

Hardlopers

suslight-sus-small-tops-1.4watt-led-spot
Sus small tops warm wit 24V 1.4w mini tuinspot

Kleine led minispot warm wit 24V Exclusief kabels en transformator

€ 54,99
led-e-lux-vk147-500x500-light2c
Arc

Apart door Cortenstaal

€ 194,00

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...