DESIGN TUINVERLICHTING

Led-e-Lux Design 24V topverlichting van Nederlandse bodem

Wil je het armatuur in een andere kleur dan de standaard uitvoering? Ook een andere kleur is voor Led E Lux geen probleem. Standaard hebben de armaturen 2m kabel. Het is een kleine moeite om daar wat extra meters aan te maken.Middels een 24V connector makkelijk aan de 24V stroomdraad te bevestigen.

Op maat gemaakt! Dat kan!....de productie zit in Helmond! Schroom niet om contact op te nemen!

In de 230V serie vind je wandlampen, staande lampen en lichtspots van hoge kwaliteit zowel in led als armatuur.Degelijk voor vele jaren goed licht op iedere plek. Garantie 5 jaar

Levering in een stevige verpakking binnen 2-3 dagen

Folder_Led-e-Lux_2017.pdf

Hardlopers

suslight-sus-small-tops-1.4watt-led-spot
Sus small tops warm wit 24V 1.4w mini tuinspot

Kleine led minispot warm wit 24V

€ 54,99
4127601 Lunar isolated
Lunar

Stijlvolle en aparte wandlamp

€ 53,94

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • Investeer in je tuin!

    Welke potgrond moet ik dan gebruiken?   Voorjaar en zomer zijn de maanden waarin menigeen zijn groene domein opfleurt met bloemen en planten. Met vele maken we de gang naar het tuincentrum of...