Innosoft B570 innosoft B580

Beschrijving

Verwerkingsadvies


Gebruik INNOSOFT B570 en INNOPROTECT B580 bij voorkeur direct na aanleg en als jaarlijks onderhoud ter voorkoming van oxidatie van roestvast staal. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor het verwijderen van oxidatie.

Hoe roestbestendig roestvast staal (RVS) ook is, RVS heeft onderhoud nodig. Vlak aan zee kan oxidatie versneld optreden door zouten die neerslaan op het RVS. Ook andere vuilafzettingen en meststoffen of beschadigingen door (tuin)gereedschap kunnen roest veroorzaken.


Stap voor stap de juiste bescherming

Ik adviseer je om direct na aanleg de armaturen een eerste behandeling te geven met INNOSOFT B570 en INNOPROTECT B580. Zo bouw je meteen een basisbescherming op. Deze behandeling herhaalt je bij voorkeur elk jaar.
Mocht er toch oxidatie zijn ontstaan dan gebruik dan eerst INNOSOFT B570 om de oxidatie te verwijderen. Meteen daarna gebruikt je INNOPROTECT B580  om nieuwe oxidatie zoveel mogelijk te voorkomen. Als er geen sprake is van oxidatie en je wilt de armaturen tussentijds nog eens extra reinigen dan kunt u INNOPROTECT B580 gebruiken.

Hardlopers

img_7078
Matchstick 2

Zonder zichtbare voetplaat

€ 199,00
Sus small nova 230V Light2C
Sus Small Nova - 12 Watt 230V AC

Brengt helder tuinlicht naar nieuwe hoogtes met slechts 12W

€ 499,75

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...