Led driverbox

Beschrijving

inclusief schemerschakelaar

De 24V voeding is het belangrijkste deel van het 24V systeem van Led-e-Lux. Led-e-Lux gebruikt 24V om de technische reden dat de stromen dan relatief laag blijven, een dunnere kabel (lees goedkopere) gebuikt kan worden en de lengte van de kabel minder relevant is. 24V is een veilige spanning waardoor de tuinverlichting absoluut veilig is. Het belangrijkste voordeel is dat je zelf de verlichting aan kunt aansluiten.Standaard wordt deze voeding geleverd met een ingebouwde 100W Philips led driver en een lichtsensor.

De lichtsensor schakelt de voeding in als het donker wordt en en weer uit als het weer licht wordt. Door het lage energieverbruik van deze 24V led armaturen (2-12W). Is het economisch niet nodig om de tijd dat de verlichting brand in te korten. U hoeft niet meer om te kijken naar uw tuinverlichting!

De behuizing van de voeding en lichtsensor is gemaakt van gecoat aluminium. De behuizing kan tegen een stootje, is waterdicht en kan dus overal in de tuin worden geplaatst! Het is uiteraard belangrijk dat de sensor daglicht “ziet”. De 24V voeding is uitgevoerd met een rubber snoer en stekker voor 230V en een rubber snoer met I-connector voor de 24V uitgang naar de tuinverlichting.

  • Inclusief geleverd met een connector 

Aansluitschema 24V met LED driverbox A4 page v2 212x300Hardlopers

img_7078
Matchstick 2

Zonder zichtbare voetplaat

€ 199,00
Sus small nova 230V Light2C
Sus Small Nova - 12 Watt 230V AC

Brengt helder tuinlicht naar nieuwe hoogtes met slechts 12W

€ 499,75
cf867d0356023c309428a486d1023944
Sus Square ALU - 24V 4.0Watt

24v strakke aluminium wandlamp

€ 119,75

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...