led-e-lux-vk-234-500x500--light2c
led-e-lux-vk-235-500x500--light2c
walkover-square02-500x500-light2c
walkover-square03-500x500--light2c
walkover-square04-500x500-light2c
groundspot--light2c

Cadre Max 24V

Beschrijving

Vandalisme proof

Deze grondspot of wandspot is zeer robuust en absoluut waterdicht waardoor deze geschikt is voor bedrijfswanden en verhardingen waar veel loop/ fietsverkeer gaat. Deze spot komt goed tot zijn recht als ze wordt ingebouwd in een tegel,wand of houten vloer. Het lichtbeeld is as-symmetrisch wat ervoor zorgt dat het licht niet rondom straalt maar alleen op de muur voor de spot. De spot is dus geschikt om een muur aan te lichten.

Deze led grondspot 6W van Led E Lux. Wat hem zeer ideaal maakt voor  het aanlichten van muren of hagen. Het assymetrisch lichtbeeld geeft een niet verblindend licht in de kleur 2700K. De grondspot-wandspot is voorzien van 10mm dik glas wat de led grondspot overloopbaar en overrijdbaar maakt.

De behuizing is van geanodiseerd aluminium en de afdekkap is van geslepen RVS materiaal

De verzending van deze lamp bedraagt 14 dagen doordat deze voor je op maat wordt gemaakt.

DE VOORDELEN VAN LIGHT2C

  • Gratis verzending 
  • Veilig en flexibel betalen
  • Altijd bereikbaar
  • Al 25 jaar ervaring
  • 14 Dagen levertijd via Post.nl en DPD

Hardlopers

christmas-fairy-light-linea-bundle7
Linea basisset warm wit kerstverlichting

Met trafo en led snoer kerstverlichting

€ 21,95
can, RGB, mobiele muziek lamp, oplaadbare tafellamp
SMOOZ Can

Deze compacte oplaadbare tafellamp is voorzien van een LED RGB lamp met bluetooth speaker.

€ 32,50

Webblog

  • 05-12-2017 Tuin missers

    Tuin missers

    De werkdagen in de tuin worden buiten korter.Daarom ben ik in de pen geklommen om je tuin situaties te beschrijven die me als hovenier- tuinontwerper en tuinverlichtings deskundige het afgelopen jaar naar voren zijn gekomen bij het werken in de tuinen.Kortom leesvoer om je te behoeden voor fouten in je tuin. Lees meer...  

Betaal met webshop

 ppp
 

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.