img_7522

Mini spot

Beschrijving

Mini Spot  

model 1.02.01.00

Ideaal voor het verlichten, accentueren van een plant of object. De Mini spot van Led E Lux kan eenvoudig aangesloten worden aan een 24V rubber kabel en led driver. De lichtopbrengst van 2W is deze mini spot is dan ook groot. De beugel kan eenvoudig in verschillende hoeken worden geplaatst.Ook leverbaar in 230V uitvoering

Deze onopvallende spot is geschikt voor buitentoepassingen. Door de sterke lichtbundel is dit armatuur uitermate geschikt voor het aanlichten en accentueren van kleine objecten in uw tuin. Uiteraard is deze Mini Spot voorzien van de laatste energiezuinige LED technologie. U kunt deze mini spot zeer goed gebruiken om uw planten, struiken en kleine kunstwerken uit te lichten of te accentueren.

  • Tip: Door een RVS draadeind in de beugel te monteren, kunt u de minispot gebruiken als prikspot.
  • Tip: heeft u een installatie waar u 1 tot 4 minispots wilt gebruiken, dan is het niet noodzakelijk om een 24V voeding te kiezen voor de laagspanning.

Neemt u contact met ons op voor alternatieven die veel goedkoper zijn maar tevens laagspanning zijn.

Materiaal : zwart geanodiseerd aluminium

DE VOORDELEN VAN LIGHT2C

 
  • Gratis verzending 
  • Veilig en flexibel betalen
  • Altijd bereikbaar
  • Al 25 jaar ervaring
  • Vraag naar de levertijd

Hardlopers

184948583e969ff4f5a58046841726bb
Sus Sphere Black 24V 2W

Ronde LED Wandlamp Sus Sphere Black 24V

€ 62,50
img_7078
Matchstick 2

Zonder zichtbare voetplaat

€ 199,00

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...