Terras- Leeslamp Minimal

Beschrijving

Robuuste terras lamp uit aluminium met betonnen voet. zeer goed te gebruiken als leeslamp voor binnen of buiten gebruik. De voet staat op kleine pootjes om ervoor te zorgen dat het ventileert en de lamp geen kringen achterlaat op het terras.

Beschrijving

Deze terras lamp is geschikt voor pertinent buiten gebruik. Volledig weersbestendig en waterdicht. De terraslamp is dimbaar. Ze geeft genoeg licht voor gebruik als leeslamp. De lamp kan direct op 230V worden aangesloten en op aanvraag is deze ook op 24V leverbaar. Zeer geschikt voor het aanlichten van borders en plantenbakken en bloembakken.

De leeslamp kan ook binnen gebruikt worden. Zoals alle producten wordt een warmwitte led toegepast in de kleur 2700K. Dit is een aangename kleur licht van binnen kwaliteit waardoor kleuren realistisch overkomen. Er is speciale aandacht besteed aan zogenaamde “flickering” hierdoor is het licht als rustig te ervaren voor de ogen.

Hardlopers

SPY-e14903000527482
LED Spy RVS

RVS minispot in 24V

€ 74,63
smooz-tube-rechargeable-table-light-multi-colour-multifunction
Tube RGB sfeerlamp met accu

Tafellamp oplaadbaar RGB

€ 26,20
s_bloempot-roma-110-led-11063
Bloempot Roma 110 LED

ideale pot voor bijvoorbeeld de horeca

€ 999,94

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...