SOLAR BUITENLAMPEN

Wel eens gedacht aan gratis licht in je oprit of terras

Solar buitenverlichting is een product voor je oprit, tuin of terras dat je gemakkelijk zelf kunt plaatsen. Het product is eenvoudig in het zand of in het grind te leggen of met een gatenboor in hout te monteren. Indien je in steen of beton wilt monteren, kan ik je behulpzaam zijn met mijn aanleg diensten.Ook leverbaar in solar muurlampen.

Geen bekabeling, geen gegraaf en geen elektrische aansluitingen welke storingen kunnen veroorzaken.

 

Light2C woodle solar lamp

De brandtijd bedraagt in de zomer maximaal 14 uur en in de winter 2-4 uur. De zon dient dan ook op volle sterkte te zijn wil de solar lamp voldoende opgeladen te zijn. Vanaf oktober begint de lichtduur dan af te zwakken op een derde van de maximale brandduur.De geïntegreerde elektronica en intelligente besturingssoftware zorgt ervoor dat de LED lamp bij nacht gemiddeld tussen de 5 - 10 uur brand, afhankelijk van de plaatsing.

Na veler verzoek wordt er in het assortiment tuinverlichting Solar staanders opgenomen. Deze massieve Douglas buitenlampen solar lampen gaan onder de naam Solar Woodle tuinleven geleverd worden in tuinen, parken, parkeerplaatsen, opritten en aan de woning met de gevel versie.Vele worden geplaast bij campings, boerderijen en restaurants.

TRIPLE DUURZAAM? 

Solar tuinlampen werken op zonne-energie. Ze hebben geen goede reputatie door de lage lichtopbrengst en de korte brandduur. De Woodle gaat de reputatie significant verbeteren en durft de vergelijking met bekabelde tuinverlichting (220V of zwakstroom 12V) aan te gaan. Overdag wordt via een hoogwaardig zonnepaneel een forse Lithium accu in de lamp opgeladen. De geïntegreerde elektronica en de intelligente besturings software zorgt ervoor dat de LED lamp bij nacht tussen de 5 en 10 uur brand, afhankelijk van de plaatsing. Kortom:

  • Gratis licht
  • Hoge Lichtopbrengst
  • Eenvoudige montage

Light2c woodle solar 1

Meer informatie vind je op de website Solar Woodle

De lampen worden uitsluitend direct verkocht via Light2C.De lamp wordt helemaal in Nederland gemaakt bij plaatselijke leveranciers.Door het vakwerk en hoge kwaliteits controle kan er geleverd worden binnen 2-4 weken. Bestellingen zijn op order basis.

 

Hardlopers

can, RGB, mobiele muziek lamp, oplaadbare tafellamp
SMOOZ Can

Deze compacte oplaadbare tafellamp is voorzien van een LED RGB lamp met bluetooth speaker.

€ 32,50
christmas-fairy-light-linea-bundle7
Linea basisset warm wit kerstverlichting

Met trafo en led snoer kerstverlichting

€ 21,95

Webblog

  • 05-12-2017 Tuin missers

    Tuin missers

    De werkdagen in de tuin worden buiten korter.Daarom ben ik in de pen geklommen om je tuin situaties te beschrijven die me als hovenier- tuinontwerper en tuinverlichtings deskundige het afgelopen jaar naar voren zijn gekomen bij het werken in de tuinen.Kortom leesvoer om je te behoeden voor fouten in je tuin. Lees meer...  

Betaal met webshop

 ppp
 

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.