SOLAR BUITENLAMPEN

Gratis licht bij je oprit of tuinpad!

Solar WOODLE buitenverlichting is een product voor je oprit, tuin of terras dat je gemakkelijk zelf kunt plaatsen. Het product is eenvoudig in het zand of in het grind te plaatsen.Ook leverbaar in solar muurlampen.    BROCHURE WOODLE    BROCHURE WOODLE 1

Light2C woodle solar lamp

Light2c woodle solar 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen bekabeling - geen gegraaf-  geen elektrische aansluitingen welke storingen kunnen veroorzaken. 

De brandtijd bedraagt in de zomer maximaal 14 uur en in de winter 2-4 uur. De zon dient dan ook op volle sterkte te zijn wil de solar lamp voldoende opgeladen te zijn. Vanaf oktober begint de lichtduur af te zwakken op een derde van de maximale brandduur.De geïntegreerde elektronica en intelligente besturingssoftware zorgt ervoor dat de LED lamp bij nacht gemiddeld tussen de 5 - 10 uur brand, afhankelijk van de plaatsing.In de winter is er minder scherpte in het licht, echter wel voldoende om de omgeving goed te zien.

Deze massieve intelligente lampen gaan onder de naam Solar Woodle geleverd worden in tuinen, parken, parkeerplaatsen, opritten en aan de woning met een gevel versie.De lampen worden veelal geplaatst bij campings, boerderijen en restaurants en parkeergelegenheden.

Meer informatie vind je op de website Solar Woodle

De lampen worden uitsluitend direct verkocht via Light2C.De lamp wordt in Nederland gemaakt bij plaatselijke leveranciers.Door het vakwerk en hoge kwaliteits controle kan er geleverd worden binnen 2-4 weken. Bestellingen zijn op order basis.

Bestelde Woodle solarlampen worden vanaf het bedrijf geleverd tegen transsportkosten.Tevens is het mogelijk om deze ook door me te laten plaatsten.(Vraag naar de mogelijkheden).

 

Hardlopers

184948583e969ff4f5a58046841726bb
Sus Sphere Black 24V 2W

Ronde LED Wandlamp Sus Sphere Black 24V

€ 62,50
can, RGB, mobiele muziek lamp, oplaadbare tafellamp
SMOOZ Can

Deze compacte oplaadbare tafellamp is voorzien van een LED RGB lamp met bluetooth speaker.

€ 33,34
img_7078
Matchstick 2

Zonder zichtbare voetplaat

€ 199,00

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • De lente gloort!

      Brrrr, De winter laat ons nog een paar dagen in zijn greep.In de verte gloort de lente.De eerste folders komen al binnen met kleurrijke pagina`s vol voorjaarsbloemen en meubilair.Alhoewel ik...