Woodle-met-42s
Woodle-langs-oprijlaan

Woodle 90 solar buitenlamp

Beschrijving

Uniek in licht en opbrengst

Deze 90cm hoge Solar Woodle buitenlamp is een vernieuwende en design LED lamp die de gehele nacht helder brandt schittert langs je oprit of in de je tuin. Ik introduceert deze unieke in Nederland gemaakte Solar buitenlamp van massief Douglashout op zonne-energie.Door de vorm en de duurzaamheid is het overwegen waard om deze te plaatsen.


SlIMME BUITENLAMP

Solar tuinlampen werken op zonne-energie.Gratis licht dus!.De Light2C Woodle 90 gaat de eenvoudig het gevecht aan met de tuinverlichting op (220V of zwakstroom 12V en 24Volt) aan. Overdag wordt via een hoogwaardig zonnepaneel op de bovenzijde een forse Lithium accu in de lamp opgeladen. De ingebouwde elektronica en slimme besturings software zorgt ervoor dat de LED lamp bij nacht gemiddeld 12 uur brand, afhankelijk van de plaatsing.

DUTCH DESIGN

De Light2C Woodle 90 is op en top Nederlands: Gemaakt in Nederland en heeft alle kenmerken van Dutch Design: uniek en een minimalistische strakke vorm.

De 90 cm staande buitenlamp is gemaakt van onbehandeld en massief Douglashout en wordt overdag opgeladen deze zorgt vervolgens voor voldoende lang licht in het donker. Je pad of tuin wordt 365 dagen per jaar wordt duurzaam en stijlvol verlicht verlicht, zonder aanleg van 220V, 12V of 24V stroom kabels. en daardoor lage installatiekosten en geen stroomkosten.

SPECIFICATIES

Geschikt voor tuin(pad), oprijlaan en park
Vierkante (14,4 cm x 14,4 cm ) paal van onbehandeld Douglashout

Totaallengte: 90 cm (advies ingraafdiepte: 50 cm)
LED lamp van 1W/66 lumen (vergelijkbaar met 25 W lamp)
Opslagcapaciteit Lithium-ion accu: 3000 mAh
Lichtafgifte: gemiddeld 12 uur/etmaal, afhankelijk van plaatsing
Woodle Energielabel A++ Spatwaterdicht (IP54)
Kleurtemperatuur is 3200 Kelvin (warm wit)
Garantie drie jaar
Dutch Design en Made in Nederland
Levertijd: 5 werkdagen

Eenheden in doos: 1

Hardlopers

can, RGB, mobiele muziek lamp, oplaadbare tafellamp
SMOOZ Can

Deze compacte oplaadbare tafellamp is voorzien van een LED RGB lamp met bluetooth speaker.

€ 32,50
index
Elan Led Luxe staander

Meer zicht op de oprit!

€ 191,12
Woodle-in-de-winter
Woodle 90 solar buitenlamp

Light2C Woodle 90cm Solar buitenlamp

€ 289,00

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

Lees meer...

SFEER VERLICHTING

HOOGWAARDIGE LICHT -
EN OBJECTMEUBELS

SFEER VERLICHTING  staat voor de professionals in de horeca en hotellerie maar ook sauna`s en andere gelegenheden die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.En natuurlijk voor degene die zich een echte tuinliefhebber mag noemen.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen

 

 

  • Pepernoten

    Heb je ze al gezien? De eerste pepernoten liggen al in de schappen. Dat zijn samen met het eerder donker de eerste tekenen van de komende herfst/winter. Rondom ons tekent de natuur een schilderij i...