12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen.

 

 

Trendsettend, fraai én functioneel

Een uitgebreid assortiment in eigentijds vormgegeven tuinverlichting.Garden Lights is een Plug & Play-systeem en werkt op 12 Volt-spanning.Het systeem is eenvoudig aan te leggen, ook in bestaande tuinen, en voor de installatie is niet meer nodig dan een schroevendraaier. 

Veilig op 12 Volt

Het Garden Lights systeem werkt op 12 Volt-spanning en is daardoor veilig door iedereen aan te leggen. Bovendien zijn alle verlichting, kabelaansluitingen en transformatoren spatwaterdicht (IP44) en geschikt voor buitengebruik.Door geavanceerde technologie wordt ondanks het gebruik van laagspanning ruimschoots voldoende lichtopbrengst gerealiseerd om elke tuin sfeervol te verlichten.

Plug & Play

Het complete Garden Lights-systeem, van transformator tot armatuur, is uitgerust met praktische schroefverbindingen.Elke lamp is voorzien van 2 meter kabel met een stekker, die past op alle schroefverbindingen aan de hoofdkabel. Dankzij deze Plug & Play-benadering is het installeren van het systeem buitengewoon eenvoudig, ook voor de wat minder handige doe-het-zelver.

LightPro   LEVERING UITSLUITEND NA AFSPRAAK

Alle lampen uit deze serie zijn verkrijgbaar voor de hovenier, bouwbedrijven en tuinliefhebbers.De levertijd van alle LightPro producten bedragen 6-8 dagen.Dit heeft te maken dat elke bestelling voor u wordt samengesteld.De garantie van alle LightPro producen lampen bedragen 5 jaar.En zijn makkelijk uit te breiden.

Mocht je professionele advies willen hebben om je groene omgeving in een mooie lichtsfeer te brengen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

De voordelen van moderne LED-technologie

Een aantal lampen in het Garden Lights-assortiment is uitgevoerd met de nieuwste generatie LED's (Light Emitting Diodes).Deze moderne LED's/Power LED's zijn beduidend krachtiger en veelzijdiger dan hun voorgangers en lenen zich bij uitstek voor markerings- en objectverlichting. Daarbij is het energieverbruik extreem laag en de levensduur lang. Bovendien zijn de Garden Lights-LED's schokbestendig, hebben ze een geringe warmteafgifte en zijn ze net zo gemakkelijk.

SMOOZ VERLICHTING  

SMOOZ is de nieuwste decoratieve verlichting concept voor zowel indoor als outdoor. 

De SMOOZ concept bestaat uit een reeks van zeer decoratieve LED-verlichting, die kan worden ingeschakeld middels een bijgeleverde afstandsbediening die in verschillende kleuren een geweldige sfeer te creërt.

In mijn online webshop vindt je de complete collectie van deze SMOOZ decoratieve lichtprodukten.

SMOOZ brochure

16bea196-541c-4f31-b0cb-210dfa625c37

 

Brochure Garden Lights 
Brochure Garden Lights Design 
Algemene handleiding 
Tips 
Planningshulp

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen. LightPro wordt veelal gebruikt door hoveniers en bouwbedrijven.

TUINONDERHOUD IN DE HERFST

HERFST IN DE TUIN

TUINONDERHOUD IN HERFST  Nu de herfst een andere kleed aan heeft en zich gereed maakt voor koning winter is het verstandig om nog enkele tuinwerkzaamheden uit te voeren.Behalve het voor de laatste keer scheren van de hagen en bemesten van het gazon en de beplanting kan men het dierenleven een handje helpen door het kleine blad of het grasmaaisel achter in de border achter te laten.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen