arc-1
arc
led-e-lux-vk-153-500x500-light2c

Arc

Beschrijving

Mooi voor naast een toegangspad

model  1.02.22.00

In de serie van Led e Lux heeft men nagedacht over een staande lamp die afwijkt van alle anderen.Alle lampen van Led E Lux worden op maat en per stuk voor je gemaakt.
Het is een prachtige staande lamp voor bij een oprit of een pad. De Arc wordt gemaakt van Cortenstaal waardoor het een opvallende roestig uiterlijk geeft. Hoveniers en tuinarchitecten gebruiken deze dan ook veelvuldig in hun plan.Het licht geeft een mooi warm witte kleur en door de melkwitte binnenzijde van het armatuur is het in het donker goed zichtbaar.Ideaal natuurlijk als oriëntatie verlichting.Het armatuur zelf is niet verblindend.

De Cortenstaal Arc geeft een 2 zijdige lichteffect waardoor de nabije omgeving sfeervol en veilig verlicht wordt.De lamp is eenvoudig te monteren en kan geleverd worden in 230V of 24 V met 7W

De levertijd bedraagt plm. 14 dagen

Heb je interesse om deze Arc te bestellen geef dan aan welke variant het zou moeten zijn.

DE VOORDELEN VAN LIGHT2C

Gratis verzending 
Veilig en flexibel betalen
Altijd bereikbaar
Al 25 jaar ervaring in Deurne e.o
Vraag naar de levertijd

  •  Met garantie van 3-5 jaar    
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie 
  • Snel iets vragen 06-22542374
  • Expert in 12 en 24V tuinverlichting
  • Vrijblijvende DEMO binnen een straal van 30Km
  • Beleef, geniet en ervaar garantie

 Betalen doe je met:

 

downloaddownload 1download 2download33download22

 

 

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen. LightPro wordt veelal gebruikt door hoveniers en bouwbedrijven.

TUINONDERHOUD IN DE HERFST

HERFST IN DE TUIN

TUINONDERHOUD IN HERFST  Nu de herfst een andere kleed aan heeft en zich gereed maakt voor koning winter is het verstandig om nog enkele tuinwerkzaamheden uit te voeren.Behalve het voor de laatste keer scheren van de hagen en bemesten van het gazon en de beplanting kan men het dierenleven een handje helpen door het kleine blad of het grasmaaisel achter in de border achter te laten.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen